You are here:-, Ungdomsbedrift-Årets ungdomsbedrifter 2016/17

Årets ungdomsbedrifter 2016/17

Vi har startet et nytt skoleår, en ny runde med entreprenørskap og årets ungdomsbedrifter er i full sving. Å etablere ungdomsbedrift (UB) bygger på prinsippet om å lære ved å gjøre. I løpet av skoleåret skal elevene bruke ulike fagkunnskaper på en praktisk måte og få erfaring fra å drive bedrift. Elevene tilegner seg mye av kunnskapen på egenhånd. Med på laget har de lærere og mentorer fra lokalt næringsliv. De fungerer som veiledere for elevene.

Helt på starten av skoleåret skal elevene stifte og registrere ungdomsbedriften. De kan selge kjente produkter som de setter deres eget preg på, de kan utvikle et helt nytt produkt som ingen har tenkt på tidligere, de kan importere et produkt og selge det videre, eller de kan jobbe med en tjeneste. Mulighetene er mange! Ungdomsbedriftsåret skal være moro og annerledes. Det gjelder at de ser mulighetene og gjør noe med dem!

Medieelevene i 2. klasse, starter i år to bedrifter som skal levere produkter innen foto, film og grafisk design. Vi håper på godt samarbeid med det lokale næringslivet og mange fornøyde kunder.

 

FotoKuben UB

Vi er en ungdomsbedrift bestående av Aleksandra, Tea, Kamil, Mathias, Terje og Sebastian.

Bedriften vår tilbyr tjenester som foto, restaurering av bilder, web, annonsering og personlig design.  Opprett en nettside, bevar dine minner eller annonser bedriften din. Som privatperson og bedrift, kan du ta nytte av våre tjenester. Bedriften vår tilbyr tjenester som foto, restaurering av bilder, web og annonsering. Vi lager personlige design til t-skjorter og capser, og vi har også laget noen egne design.

 

Medievisjon UB

Vi er en ungdomsbedrift bestående av Anniken, Una, Therese, Vanja og Phloiruedi.

Medievisjon UB kan tilby mye innenfor fotografering og grafisk design for både selskap og enkeltpersoner. Dette innebærer portrett, reklame og logo. I tillegg har vi salg av fotografier, kalendere og t-skjorter 🙂

 

Vi kommer tilbake med mer informasjon om bedriftene senere.

By | 2018-03-15T09:33:42+00:00 September 9th, 2016|Categories: Skoleåret, Ungdomsbedrift|0 Comments

About the Author: