You are here:--Påskekonserten på klubb1

Påskekonserten på klubb1

Fredagen 23. Mars så hadde William Skjerdal arrangert en konsert på klubb1. Der var det mange som kom for å se på noen unge folk som skulle spille og synge noen sanger hver. Noen av de som opptredde var Lise Hansegård Brustad, og bandet Broken Web. Noen dager sener tok jeg meg litt tid for å spørre dem hva de syntes om arrangementet, og hvordan om det gikk opp til forventningene sine!

Hvordan syntes du at det gikk?

Lise: Jeg syntes at det gikk veldig bra! jeg var litt redd i begynnelsen men det gikk jo mye bedre en forventet. Chloe sang og jeg spilte piano til Tear in my heart og we don’t believe whats on tv av Twenty one pilots. Jeg syntes arrangementet var veldig fint!

Det var mange talentfulle folk der. Jeg likte spesielt Emilia og Chloe (takk), de var veldig flinke til å spille piano. Jeg syntes egentlig at alle var flinke, men det var de jeg la mest merke til!

Når er det du kom på at du skulle begynne å spille musikk?

Jeg tror jeg begynte å spille musikk selv i 2016 men jeg har altid likt å høre på musikk.

Lise: Jeg har altid har hørt på masse variert musikk. Alt fra pop til rock, og til og med litt jazz!

Hun nevner flere band som Coldplay, Queen og The Beatles, men også noen artister som Demi Lovato, Troye Sivan, Dodie Clark og Ed Sheeran.

Lise Hansegård Brustad sitter klar og venter på at hun skal spille.

 

William: Jeg syntes at det gikk veldig bra! Det gikk jo veldig greit med tanke på at det ikke har blitt gjort på klubben før. Det var ganske stressede å arrangere det fordi det var litt utfordrende, men det var også veldig spennende!

Jeg syntes at Chloe var veldig flink (takk igjen:p), og Emilia!

I tillegg til at han arrangerte det, så spiller han også bass i bandet Broken Web.

William: Vi i bandet spillte sangene “I love rock and roll“, “seven nation army” “all by myself” og en sang fra metallica.

Når ble du interessert i musikk?

William: Jeg har alltid vært interessert i musikk, men jeg begynte å spille for cirka et år siden.

Da jeg spurte han hva slags musikk han hører på, så heiv han frem mange forskjellige sjangre, men han sa han hørte mest på rock og “glam rock”.

William Skjerdal, Gol Videregående skole.

 

skrevet av Chloe Parker

By | 2018-04-26T11:48:40+00:00 April 13th, 2018|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author: